Muzika
0

Dječaci i TBF zatvorili Sarajevo Music Stage odličnim koncertom

Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Posljednju noć na ovogodišnjem Sarajevo Music Stageu obilježili su splitski bendovi. Hip-hop grupa Dječaci sjajno je zagrijala atmosferu u Domu mladih, dok je TBF, kao i uvijek, svojim obožavateljima podario vrhunski koncert - pjevanje, ples, skakanje, smijeh.

"Dječaci" su u Sarajevu prvi put nastupili od izlaska njihovog posljednjeg albuma "Istina", a sarajevska publika je pokazala da vrlo dobro prati rad ovog splitskog benda te su uglas sa njima pjevali i "ludovali".

Oni su zagrijali atmosferu, a zatim pozornicu prepustili zvijezdama večeri - TBF-u. Tokom dvostanog koncerta TBF je izveo svoje brojne hitove, stare i nove pjesme, a svaku pjesmu publika je dočekivala s ovacijama i oduševljenjem.

"Genije", "Fantastična", "Grad spava", "Odjeb je lansiran", "Smak svita", "Veseljko"... samo su neke od pjesma kojima je TBF "zapalio" publiku u Domu mladih.

Naravno, publika ih je vraćala na bis, a Splićani su se zahvalili istakavši da vrlo rado nastupaju u glavnom gradu BiH jer je publika uvijek sjajna te obećali da neće mnogo proći od njihovog idućeg koncerta u Sarajevu.

Više fotografija pogledajte i na našoj Nightlife fotogaleriji.