|

Promo
/
Djeca na visini zadatka u novom izdanju emisije "Neki novi klinci"

Djeca na visini zadatka u novom izdanju emisije "Neki novi klinci"
0
Sponzorirani članak
21.12.2017. u 13:20
0
komentara
0

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Novu emisiju prvog kruga showa "Neki novi klinci" možete gledati ovoga petka na OBN-u, odmah nakon premijere serije "Elif". Dobro znani hitovi u savršenoj interpretaciji najmlađih izvođača otopit će vaše srce.
Na sceni showa "Neki novi klinci" nikad nema gubitnika. Djeca koja se natječu za najbolji glas sezone, uvijek ostave srce i dobiju ljubav od žirija i publike u studiju. Bez obzira koji muzički stil odabrali, mali kandidati daju sve od sebe kada je interpretacija u pitanju.

Ovog petka će se pjevati svi žanrovi, od Nevernih beba, preko Sinana Sakića do Mileta Kitića. Tasteri su bili više na poziciji DA, tako da se čini kako je stručni sud o pjevanju sve teže dati. Ipak, potrebno je suziti broj malih pjevača za skori drugi krug.

Dvije najstarije članice žirija Ivana Selakov i Marina Tadić najčešće na sebe preuzimaju odgojnu funkciju i nađe se tu i pokoje NE. U žiriju, pored njih dvije, sjede i Nemanja Stevanović, Jelena Kostov, Ermin Redžić Bubi i Fatmir Sulejmani.

U sutrašnjem izdanju showa dalje prolazi šest sjajnih kandidata, a već nakon Nove godine slijedi drugi krug ovog pjevačkog natjecanja u kojem se borba zaoštrava.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.