Muzika
0

DJ Virgin Helena @ Doboj; 14.02.04.

Klix.ba
UrbanSquad.net nakon partija sa DJ Ladidom (10. januar) nastavlja serijal partija sa ženskim DJ zvijezdama i tako će 14. februara za Valentinovo u dobojskom klubu Atlantic nastupiti najbolji i najpoznatiji hrvatski ženski DJ - VIRGIN HELENA.

Virgin Helena je svoju DJ karijeru počela prije 9 godina kao prvi hrvatski ženski DJ u prvom i najvećem underground klubu, riječkom Quorum Coloursu. Radeći tamo tri godine kao rezident usavršila je svoju tehniku miksanja.

  1. godine seli se u Beč kako bi pronašla novu bazu za svoj producentski rad i dalji uspjeh u karijeri.

Helena je redovan guest-star najprestižnijih svjetskih klubova i velikih događaja, preko Street Parade, Free Party Parade, World2World, House Connection do klubova kao što su Sensor Club, Ultraschall, Princess Garden, Ambasada Gavioli,... Radi sa veličinama svjetske techno scene kao što su Carl Cox, Jay Denham, Monika Kruse, Misjah, Umek, Kanzyani,... Helena puni klubove Njemačke, Švajcarske, Austrije, Italije, Slovenije,... Uz sav taj posao producenta i DJ-a često se zna pojaviti i na raznim modnim performansima kao specijalna gošća. Helenu trenutno zastupa najemininentnija berlinska booking agencija JACKFRUIT čiji je član i DJ LADIDA koja je 10. januara nastupila u Atlanticu.

Podrška: DJ TOM SPOCK (ClubConty.com/HR) DJ SYNDROME (UrbanSquad.Net/BIH) DJ FEDJA KNAJDL (Energy team/BIH)

Ulaz 10KM.