|

DJ Tarkan i Ari u klubu "The Bar"

DJ Tarkan i Ari u klubu "The Bar"
0
S
Sarajevo-x.com
15.6.2006. u 13:29
0
komentara
0

dijeljenja
DJ Tarkan i Ari u klubu "The Bar"
DJ Tarkan bez imalo sumnje najpopularniji turski DJ naredni je gost Hughes agencije u sarajevskom klubu "The Bar" 8.7.2006.
Tarkan je rođen u Frankfurtu 1973 g. a po odluci njegove porodice seli se u Istanbul 1985 g. kada i počinje njegova DJ karijera. Veliki prelom njegove karijere desava se 2002. kada osvaja nagradu "DJ of the Year" Turske a zatim ga publika nagradjuje istom nagradom 2003. i 2004. godine!

[SLIKA]2[/SLIKA]

Trenutno živi u Istanbulu, gradu od nevjerovatnih 17.000.000 stanovnika gdje u tolikoj masi zaista nije lako doći to izražaja i pridobiti naklonost publike, pogotovo ako za činjenicu uzmete u obzir da procjene govore o postojanju 50.000 osoba koje se bave DJ-ingom u glavnom gradu Turske.

Dugogodišnji nastupi u Istanbulskim klubovima, klubovima Izmira, Ankare, Bodruma i ostalih ljetovalista Turske obale profilirali su DJ-a koji danas nastupa u mnogim zemljama članicama EU , Balkana i gradovima SAD-a.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Što se tiče produkcije , njegovi uraci nalaze se u stovima DJ-a kao što su Deep Dish, Sander Kleinenberg, Anthony Pappa, Seb Fontaine, Nick Warren, Danny Howells, Hernan Cattaneo...

Tarkanovo gostovanje u klubu "The Bar" bit će realizirano uz dodatni sound i light system kao kada su gostovali "Silicone Soul".

Line up :
TARKAN - Istanbul
ARI - Sarajevo

DJ Mano
+ warm up DJ's

Chill Out zona: ljetna bašta kluba "The Bar"

Cijena ulaznice : 10KM
Informacije : [email protected]
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.