Veliko interesovanje
611

DJ Solomun će prvi put za jednu noć nastupiti na dvije lokacije u Sarajevu

M. A.
"Solomun IIII Klabika (Sarajevo Quaternate)" je događaj koji ove godine izlazi iz svoje standardne dimenzije i postaje turistička atrakcija internacionalnog karaktera. Naime, njemački DJ bosanskog porijekla Solomun u Sarajevu će nastupiti na dvije lokacije - ispred Vječne Vatre i u Domu mladih.

Prema riječima organizatora nastupa, zbog velikog broja regionalnih i internacionalnih upita kao i dogovorenih posjeta iz Austrije, Brazila, Hrvatske, Srbije, Skandinavije, Škotske, Njemačke, Slovačke, pa sve do Las Vegasa, osim nastupa ispred Vječne vatre u Sarajevu, koji je besplatan, bit će organiziran nastup DJ Solomuna i u velikoj sali Doma mladih.

"Ovo će biti jedinstvena prilika da prisustvujete na dva nastupa Solomuna u jednoj noći. Na lokaciji Vječne Vatre na događaju koji je otvoren i besplatan za sve posjetitelje i za najveće fanove službeni afterparty u Domu mladih za koji će biti ograničen broj ulaznica u prodaji. Vjerujemo da ovaj događaj nosi iskustvo čije će note još dugo ostati urezane u muzički katastar ovog grada", poručuju organizatori nastupa iz tima Klabika.

Zbog limitiranog broja ulaznica za Dom mladih organizatori savjetuju da na vrijeme osigurate svoju kartu.

Također, ako ste sretne ruke poručuju i to da možete napisati kratak post na Facebooku o najboljem dosadašnjem doživljaju Solomuna u BiH ili u nekoj drugoj zemlji, s hashtagom #SmthngWeAllAdore i da tagujete @klabikaofficial stranicu.

Najzanimljivije priče će odabrati tim Klabike i nagraditi njihove autore s +1 setom ulaznica za afterparty u Domu mladih.