Novi trap hit
0

DJ Snake okupio najpopularnije svjetske repere u megahitu "Enzo"

Klix.ba
Nakon što je cijeli svijet zaludio hitovima "Lean on", "Taki Taki" i "Let Me Love You", jedan od najpopularnijih hitmakera današnjice DJ Snake pokazao je da za njega nema predaha.

Stigao je novi hit "Enzo“, a famozni Parižanin kojem je čuvena DJ scena iz kultnog francuskog filma "La Haine" promijenila život vraća se svojim hip-hop korijenima okupivši na jednom mjestu gotovo sve najpopularnije repere današnjice. Tu su Offset (Migos), 21 Savage, Sheck Wes i Gucci Mane, a sa ovakvom zvjezdanom podrškom DJ Snake je nadmašio i postavu prethodnog hita "Taki Taki" na kojem se pojavljuju Cardi B, Selena Gomez i Ozuna. Novi trap banger pridružuje se njegovoj impresivnoj listi hitova koji premašuju nevjerovatnih osam milijardi YouTube pregleda, a nema sumnje da će i "Enzo", nazvan po čuvenom italijanskom konstruktoru superautomobila, stići do vrha top lista brzinom pravog Ferrarija.

Već od prvih taktova "Enzo" se nameće kao novi omiljeni trap hit, a govoreći o novoj numeri za poznatu radijsku emisju Beats 1, DJ Snake je obećao da uskoro stiže i videospot, a najavio je i izlazak novog albuma naljeto. Ovim je DJ Snake zaokružio već uspješni mjesec u kojem je oduševio publiku na najpoznatijem američkom festivalu Coachella, a ekskluzivno za tu priliku na sceni su mu se priključile Cardi B, Selena Gomez, ali i hip-hop soul diva Lauryn Hill, iako je u posljednjih nekoliko godina značajno smanjila broj javnih nastupa.

Trenutno je u prodaji ograničen kontigent kompleta EXIT karata po cijeni od 124 KM, što predstavlja visokih 45 posto uštede u odnosu na finalnu cijenu. Cijena ulaznica za prvi festivalski dan kada nastupa The Cure iznosi 58 KM za parter i 88 KM za FAN PIT, dok je cijena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. juli 210 KM. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice festivala. Na stranici zvanične turističke agencije dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prijevoz.