{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


DJ Marco Bailey 11. maja u Domu mladih u Sarajevu

27.4.2012. u 17:56
0
7
DJ Marco Bailey 11. maja u Domu mladih u Sarajevu
0
DJ Marco Bailey 11. maja u Domu mladih u Sarajevu
Dom mladih / Centar Skenderija Sarajevo u saradnji sa agencijom "Razvojni koncept" Vam najavljuje gostovanje jednog od najboljih i najtraženijih belgijiskih i svjetskih techno DJ-eva, Marca Baileyja u Sarajevu.
Marco Bailey je rođen je 1970. godine u Belgiji, gdje 1988. godine počinje karijeru DJ-a. Sa produkcijskim radom započinje nešto kasnije (1994) - izdanjem za produkcijsku kuću Bonzai. Prvi uticaji poveli su ga ka vodama funka i hip hopa, da bi se na kraju potpuno realizovao kao techno DJ. Vlasnik je labela „Session“. Zajedno sa Cristianom Varelom osnovao je Pornographic Recordings. Već par puta imao je priliku izdavati za poznati "In Tech" label, što je Carl Cox lično tražio od njega.

Njegov neosporni kvalitet potvrđuje činjenica da se njegova izdanja redovno pojavljuju na track listama najpoznatijih svijetskih DJ-eva. Marco je također osnivač MB Elektronics & MB Selektions, u okviru kojih izdaje produkciju artista: Adam Beyer, Umek, Ben Sims, Smith & Selway, Claude Young, Cristian Varela, Redhead, Axel Karakasis, Takaaki Itoh, itd. Nastupao je u najpoznatijim klubovima širom svijeta i nazobilazna je figura na najvažnijim mega eventima: "Mayday", "I Love Techno", "Nature One", itd.

Pored Baileya na partiju će nastupati i domaći DJ-evi: Focho (Resident DJ Doma mladih), Wedran (Triptonite, Dom mladih) i Sharky (Club 24). A warm up će raditi Faris D vs. Irvin (back to back)

Party će se održati 11. maja u Domu mladih. A karte po cijeni od 10 KM u pretprodaji i 15 KM na dan eventa će se moći kupiti putem web portala www.kupikartu.ba i u Domu mladih. Info telefon: 033/211-016

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: