Novi član
78

DJ i muzički producent Nenad Kovačević priključio se Dubiozi kolektiv

N. C.
Nenad Kovačević (Foto: I. Š./Klix.ba)
Nenad Kovačević (Foto: I. Š./Klix.ba)
DJ i muzički producent Nenad Kovačević postao je stalni dio bh. benda Dubioza kolektiv.

Nenad je do sada sarađivao s Edom Maajkom, FM JAM ekipom, Dubiozom, ali i Dinom Mustafićem, Albanom Ukajem i mnogim drugim imenima bh. glumišta, režije i muzike. Međutim, sada je odlučio postati stalni član popularnog bh. benda Dubioza kolektiv.

[FBPOST]https://www.facebook.com/AINFNKT/posts/pfbid02SEnKrHXvxW6zYaAhXWjJVqNposT1pmh5dGwSKtke3kuzN67ey1vsD67AoAjEWfFjl[/FBPOST]

"Kažu da život piše romane, a moj će izgleda imati mnogo dijelova. Vrijeme je za novo poglavlje ili čak jedan cijeli novi roman. Naime... Pridružio sam se Dubioza Kolektiv bendu, postao sam dio njihovog sound/tech tima odgovornog da sve štima uživo na turneji i koncertima. Kako ekipa slavi 20. rođendan, tako su za ovu godinu spremili specijalni show i poveliku listu gradova koje ćemo posjetiti. Ovo ljeto će biti pakleno! Datume koncerata možete pronaći na dubioza.org ili na socijalnim mrežama banda. Pozelite mi sreću. Trebat će mi", naveo je Nenad na svom Facebooku.

Nenad Kovačević (Audio InFunktion) je sound designer, muzički producent i DJ iz Sarajeva koji već 25 godina aktivno djeluje na regionalnoj sceni, ali i šire.

Svoj potpis stavio je na velika muzička i filmska ostvarenja, a posebno je poznat stalnim posjetiocima klubova i ljubiteljima kvalitetne muzike.