{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


DJ ekipa Kontra DJs će u petak zabavljati publiku u Domu mladih

30.5.2013. u 10:19
2
2
DJ ekipa Kontra DJs će u petak zabavljati publiku u Domu mladih
2
DJ ekipa Kontra DJs će u petak zabavljati publiku u Domu mladih
Na devetom koncertu u okviru Muzičke scene Kaktus, posljednjem u maju, koji će biti održan u petak u amfiteatru Doma mladih, nastupit će sarajevska DJ ekipa Kontra DJs.
Ulaznice za ovaj događaj, koji počinje u 20 sati i 30 minuta, koštat će 5 KM, u što je uračunata i konzumacija pića u iznosu od 2 KM.

DJ ekipa Kontra DJs osnovana je 2000. godine s ciljem širenja i popularizacije drum and bass muzike. Članovi su Aldin, Billain i MPJ Slo, a njihov repertoar čine drum and bass, dubstep, breaks, techno...

U Domu mladih će ovog petka nastupiti dvije trećine Kontra DJs-a - Aldin i MPJ Slo, uz podršku sarajevskog DJ-a Audio InFunktiona i VJ ekipe Repetitor VJz.

Podsjećanja radi, projekat Muzička scena Kaktus pokrenut je sa namjerom oživljavanja tradicije nekadašnjeg kultnog kluba Kaktus, koji je do 1992. godine egzistirao u sklopu Doma mladih i gdje su svoje prve nastupe imali brojni, danas etablirani bh. izvođači.

Nakon odličnih koncerata u aprilu i maju, u junu će u okviru Muzičke scene Kaktus nastupiti Konvoj i Last Location, Jala, Bubba Corelli, Chi, Nedura i Šonn, Edo Maajka, Frenkie i Strava škola, te Kablovi i Jaje na oko, dok će na posljednjem koncertu, kojim će 5. jula biti završen ciklus koncerata Muzičke scene Kaktus, nastupiti bendovi Punkt i Unplugged Plug.

Sponzori projekta Muzička scena Kaktus su Sarajevsko pivo, Coca-Cola i Jaegermeister, a medijski partneri su Antena Sarajevo, Klix.ba i Sarajevo Navigator.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: