|

Divanhana najavila prvu turneju u Švicarskoj te koncerte u Srbiji i Austriji

Divanhana najavila prvu turneju u Švicarskoj te koncerte u Srbiji i Austriji
324
S.H.P.
28.10.2019. u 19:36
5
komentara
324

dijeljenja
Divanhana najavila prvu turneju u Švicarskoj te koncerte u Srbiji i Austriji Foto: Cat Norman
Bosanskohercegovački sevdah bend Divanhana u novembru nastavlja svoju misiju širenja sevdaha širom Evrope te će koncertima u Švicarskoj, Srbiji i Austriji otvoriti jesenju koncertnu sezonu.
Nakon rasprodane kanadske turneje na proljeće, te izuzetno uspješnih učešća na ljetnim festivalima u Belgiji, Francuskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji bend Divanhana nastavlja svoje koncertne aktivnosti te najavljuje svoju prvu turneju u Švicarskoj, gdje će nastupati u Delemontu 1. novembra, Bernu 2.novembra te i dan kasnije 3. novembra u Churu.

Foto: Cat Norman Foto: Cat Norman


"Mnogo smo sretni što možemo najaviti našu prvu manju koncertu turneju u Švicarskoj, gdje nas publika već dugo vremena željno isčekuje. Od septembra smo većinu vremena proveli iza vrata studija gdje smo predano radili i obogaćivali koncertni repertoar, te se mnogo radujemo da isti tokom jeseni podijelimo sa našom dragom publikom", izjavila je za Klix.ba vokalistica Divanhane Šejla Grgić.

Nakon koncerata u Švicarskoj bend će nastaviti svoje putovanje gdje ih očekuju konceti u Lučanima 6. novembra i Beču gdje ih publika može pogledati i poslušati u SIMM City-u 9. novembra.

Foto: Cat Norman Foto: Cat NormanUlaznice za pomenute koncerte možete naći na linkovima za digitalnu prodaju na službenoj stranici benda Divanhana.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...