Pohvalio ga
40

Dino Suljić otkrio šta mu je Zdravko Čolić rekao nakon finala Zvezda Granda

I. S.
Foto: Instagram/dinosuljic
Foto: Instagram/dinosuljic
Bh. pjevač Dino Suljić, koji se takmičio u ovogodišnjoj sezoni Zvezda Granda, otkrio je šta mu je legendarni Zdravko Čolić poručio nakon posljednjeg nastupa.
On je tada izveo pjesme "Sredinom" Dine Merlina i "Merak mi je" Zdravka Čolića.

"Došla sam do mog dragog Dine, koji je svirao harmoniku u finalu. Kako je to bilo šmekerski i dobro", rekla je voditeljica emisije "Zvezde Granda - Specijal" Vesna Milanović, na čemu joj se Suljić zahvalio.

"Jesu li se čuli neki komentari od strane Čole apropo ove pjesme koju si otpjevao. Je li bilo - bravo, dobar je mali, svaka čast...?", upitala je.

"Evo nasljednika, kaže. Konačno neko. Konačno neki vrijedan...", rekao je Suljić uz osmijeh.

Podsjećamo, on je nedavno u intervjuu za Klix.ba naveo da ga muzika prati otkako je došao na ovaj svijet te da je uz nju odrastao.

"Oba roditelja su muzikalni. Mama pjeva, a tata svira harmoniku. Kod nas se uvijek pjevalo i sviralo. Već na svom prvom rođendanu sam sve iznenadio svojom razdraganošću i muzikalnošću. Čak ni kao mali nisam imao dilemu šta da sviram u muzičkoj školi. Donio sam jedan od najboljih izbora u životu, a to je bio smjer za harmoniku, instrument uz koji se mogu svirati svi žanrovi muzike, a i nakon kojeg je bilo mnogo lakše savladati klavir i gitaru", rekao je.