Snimljen u Crnoj Gori
0

Dino Šoše predstavlja spot za pjesmu "Sve": Priča o borbi za ravnopravnost

L. K.
Dino Šoše predstavio je spot za pjesmu "Sve", koji govori o borbi za ljubav i ravnopravnost. Spot je snimljen u Crnoj Gori, a inspirisan je kampanjom iz Beča.

"Moj prilog borbi za ravnopravnost jeste pjesma 'Sve', odnosno spot, koji smo snimali u Crnoj Gori, a koji govori o nesretnoj ljubavi muškarca prema muškarcu. Prvi ovakve vrste na prostoru bivše Jugoslavije. Jer, ljubav može biti moja, tvoja, njegova, njena", ali je uvijek ljubav, poručuje autor

Dinu je za priču spota, koji prvi put na ovim prostorima govori o ljubavi muškarca prema muškarcu, inspirisala kampanja grada Beča, koja govori o ravnopravnosti među različitim nacijama, spolovima i općenito među ljudima.

Producenti pjesme su Marko Milatović i Vladan Popović. Aranžman: Marko Milatović/Vladan Popović/Studio PopMark; Produkcija:Studio PopMark Beograd; Bubanj: Marko Kuzmanović ; Perkusije: Vladan Popović-Pop; Acc .Gitare/El.Gitare/Citra: Uros Teofilović; Klavir/Sintovi/Programing: Marko Milatović; Bass: Dejan Antović; Prateći Vokali: Vladan Popović- Pop.