Dino Merlin večeras ispod Starog mosta: Mostar ima posebno mjesto u mom srcu

Piše: R. D./Klix.ba
11.8.2018. u 07:59
2.271
74
Dino Merlin večeras ispod Starog mosta: Mostar ima posebno mjesto u mom srcu
2.271
Dino Merlin večeras ispod Starog mosta: Mostar ima posebno mjesto u mom srcu Foto: Željko Vidinović i Dino Merlin Team
Osamnaest godina čekali su Mostarci na nastup najveće balkanske zvijezde u njihovom gradu. Čekanje je došlo kraju, večeras od 21 sat ispod prekrasnog Starog mosta Dino Merlin održat će koncert za pamćenje.
Dino je za naš portal kazao da večerašnji nastup nije običan koncert za njega.

"Radujem se nakon toliko godina svirati u Mostaru, gradu koji ima posebno mjesto u mom srcu. Održati koncert pod Starim mostom, toj najljepšoj bosanskohercegovačkoj veduti, predstavlja iznimnu čast i privilegiju. Uvijek pokušavamo dati najbolje od sebe, a ovaj put smo se posebno spremili kako bi bili na visini zadatka i trenutka. Nadam se da ćemo moja publika i ja zajedno uživati", izjavio je Dino Merlin.

Organizator manifestacije "Mostarsko ljeto 2018" i koncertna organizacija Stage Art obavještava sve posjetioce da se ulazi otvaraju u 19:00 sati. Posjetioci sa ulaznicama za zone PARTER, FAN PIT kao i VIP1, VIP 2 i VIP 3 ulaze kroz ulicu Gojka Vukovića, dok posjetioci sa ulaznicama za zonu VIP A ulaze kroz Stari grad pored restorana "Šadrvan".

Mole se svi posjetioci kao i turističke agencije koje imaju organizovane dolaske autobusima da pronađu parking prostor koji nije u blizini Starog grada, kao ni u pristupnim ulicama Starog grada, a radi izbjegavanja gužvi.

"Dođite da zajedno uživamo u predivnim pjesmama Dine Merlina", poručuje organizator koncerta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (74)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: