{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dino Merlin u Sloveniji priredio velemajstorski ljetni spektakl

Klix.ba
22.7.2018. u 11:13
1.884
20
Dino Merlin u Sloveniji priredio velemajstorski ljetni spektakl
1.884
Sinoć je na Centralnoj plaži u Portorožu Dino Merlin održao veliki koncert na otvorenom i priredio događaj koji će se pamtiti. Riječima organizatora, bio je to događaj kakav u ovom dijelu Slovenije do sada nije viđen i ubjedljivo najveći spektakl na otvorenom ove godine u Portorožu.
Nezapamćene višesatne gužve na prilazu u grad dale su i naslutiti da će se, kao u jednoj od Merlinovih najpoznatijih pjesama, sinoć desiti "nešto lijepo". A da će ovo biti večer za pamćenje bilo je jasno već od laser showa na samom početku koncerta i prvih taktova hita "Hotel Nacional", pjesme krilatice Merlinove aktuelne turneje kojoj je do sada prisustvovalo više od 800.000 ljudi.

Prepuna Centralna plaža u Portorožu, svjetska produkcija sa vrhunskim svjetlom, zvukom, specijalnim efektima i jedinstveni Dino Merlin sinoć su iznjedrili jedan od najboljih koncerata na jednoj od najprestižnijih lokacija na otvorenom u cijeloj Sloveniji u potpunosti očaravši publiku koja je njegov performans nagrađivala ovacijama i aplauzima, dva puta pozivajući na bis.

Iako je ovo Merlinu bio prvi put u karijeri da nastupa u ovom slovenačkom gradu, od prvih taktova do samog kraja i publika i Dino su disali kao jedno. Bio je to još jedan u nizu Merlinovih vrhunskih izdanja kojim ljestvicu svaki put podiže gore i pokazuje da je neprikosnoveni šoumen u ovom dijelu svijeta.

Poslije Slovenije "Hotel Nacional" putuje za Crnu Goru, gdje je 5. augusta zakazan susret sa publikom u Budvi, a potom slijedi veliki koncert ispod Starog mosta u Mostaru, 11.8. Sve informacije o turneji "Hotel Nacional" publika može pratiti na zvaničnoj web stranici Dine Merlina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: