Spektakularna noć
157

Dino Merlin oduševio drugu večer zaredom u Zagrebu: S Vesnom Zmijanac otpjevao hit "Kad zamirišu jorgovani"

N. C.
Vesna Zmijanac i Dino Merlin
(Foto: Željko Vidinović)
Dino Merlin održao je drugi koncert zaredom u Areni Zagreb te svojoj publici priredio još jedan spektakl.

Ispunjena arena dočekla je sarajevskog čarobnjaka, a on je publiku pozdravio s bine i poručio da uživa u svakom trenutku.

"Jeste mi dobro? Ma ja sam vam super. Uživam u svakom trenutku ovog dana i ovo večeras je divno počelo, ne znam gdje nam je kraj. Dugo se nismo vidjeli", izjavio je dobro raspoloženi Dino na početku koncerta.

Bh. kantautor koncert je otvorio pjesmom "Da šutiš", a potom su se nizale pjesme "Nešto lijepo treba da se desi", "Sve je laž", "Ja potpuno trijezan umirem". Publika je neumorno pjevala i plesala uz bezvremenske hitove legendarnog umjetnika.

Na drugom koncertu u Zagrebu, Merlin je imao dvije gošće Ivanu Banfić i Vesnu Zmijanac, pjevačice s kojima je otpjevao hitove "Godinama" i "Kad zamirišu jorgovani".

Čarobna noć obavijena istančanim ljubavnim tekstovima koji pogađaju u dušu i muzikom koja osvaja srca zasjala je za vječnost. Dojmovi sa koncertnog spektakla, vatromet emocija u Merlinovoj izvedbi te neposredna veza s publikom, bit će upamćeni još dugo vremena kod zaljubljenika u njegove evergreene.

Više od pola godine željno i nestrpljivo iščekivao se koncert sarajevskog muzičkog umjetnika koji u hrvatskoj metropoli već desetljećima uživa kultni status. Čekanje se isplatilo, a Merlin se svojoj vjernoj publici odužio priredivši im spektakl za pamćenje.