Stadthalle Dietikon
1.7k

Dino Merlin održao spektakl u Cirihu, slijedi Nova godina u Dubrovniku

Klix.ba
U Cirihu, jednoj od najljepših svjetskih metropola, Dino Merlin je četvrti put u okviru turneje “Hotel Nacional” publici priredio izvrstan muzičko-scenski show.

Ovogodišnji koncert je s produkcijske strane dodatno usavršen, a set lista posebno osvježena. Dininu jedinstvenu karizmu i dobro raspoloženje cijelog benda prepuna dvorana Stadthalle Dietikon ispratila je ovacijama.

Dvoiposatni koncert otvoren je impresivnim “intro” dijelom laser showa koji koncertu daje dodatnu dimenziju, a Dino Merlin počinje duboko emotivnom "Sve dok te bude imalo". U tom trenutku nastaje vatromet emocija nošen posebnom energijom i povezanošću između Dine i publike i tako ostaje sve do posljednje otpjevane pjesme "Undo".

Finale ovogodišnje turneje “Hotel Nacional” uslijedit će 31.12. za spektakularni doček Nove 2018. godine na kultnom dubrovačkom Stradunu (Dubrovnik, Hrvatska) u kojem atmosfera već ključa u iščekivanju Merlinovog muzičko-scenskog spektakla koji već četvrtu godinu osvaja publiku diljem svijeta.

“Na krilima dočeka Nove godine kojeg smo priredili upravo u Sarajevu prošle godine, slobodno mogu reći da pripremamo show kakav do sada nije viđen za Novu godinu u Dubrovniku”, nedavno je izjavio Dino Merlin u razgovoru za Dubrovački vjesnik.

Više informacija o turneji “Hotel Nacional”, kojoj je do sada prisustvovalo više od 600.000 posjetilaca na više od 70 koncerata, nalazi se na web stranici www.dinomerlin.com.