Muzika
6

Dino Merlin najavljuje pobjedu 25. jula na Koševu

Klix.ba
Menadžment Dine Merlina protekle dvije sedmice užurbano je radio kako bi planove i aktivnosti u vezi sa pripremama koncerta na Koševu 25. jula prilagodio održavanju utakmice koju će Željezničar dva dana ranije odigrati na istom stadionu.

Termini održavanja utakmice i koncerta niti u jednom trenutku nisu dovedeni u pitanje, a organizatori koncerta zbog novonastale situacije su osigurali da sve produkcijske pripreme na stadionu umjesto za planirana 84 sata budu finalizirane za nešto manje od 40 sati.

"Imamo izuzetno kompliciranu produkciju, ali imamo tim sposobnih i vrijednih ljudi koji vole izazove podjednako kao i Dino Merlin te će u rekordnom vremenu postaviti produkciju na najvećem stadionu u Bosni i Hercegovini", kazao je Asim Kraljić, menadžer Dine Merlina, napominjući da za koncert vlada veliki interes te da očekuju da će se i ovaj put za koncert na koševskom stadionu tražiti karta više.

"Sada je sasvim izvjesno, na moje veliko zadovoljstvo, da će stadion Koševo 25. jula biti ispunjen do posljednjeg mjesta. A ja ću, uz pomoć moje publike, dati sve od sebe i pobijediti na Koševu 25. jula", poručio je Dino Merlin i dodao: "Nadam se da će i Željo, također napuniti Koševo i također pobijediti. Fudbalerima Željezničara želim puno sreće i da obraduju svoje navijače pobjedom", kazao je bh. kantautor-

Koncert koji će Dino Merlin održati u okviru turneje Hotel Nacional na stadionu Asim Ferhatović Hase na Koševu, bit će njegov četvrti koncert na ovom stadionu koji će biti zabilježen i na DVD izdanju. Za koncert je angažirana filmska ekipa koju broji 19 snimatelja a koji će snimati ovaj veliki muzički događaj."