{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dino Merlin koncertom oduševio i publiku u Melbourneu

Klix.ba
25.4.2018. u 14:59
1.059
11
Dino Merlin koncertom oduševio i publiku u Melbourneu
1.059
Dino Merlin je odličnim koncertom oduševio publiku u jednom od najvećih koncertnih prostora u Melbourneu, poznatoj dvorani Festival Hall, koja je sinoć bila ispunjena do posljednjeg mjesta.
Baš kao i kultni Enmore Theatre u Sydneyju, dvorana Festival Hall je poznata po svojoj unikatnoj atmosferi, ali i prestižu. Svojevremeno su baš u njoj svoj prvi koncert u Australiji održali legendarni Beatlesi (1964); nastupali su tu i Johnny Cash, Frank Sinatra sve do nekih od najvećih svjetskih muzičkih imena današnjice poput Red Hot Chili Peppers, Justin Timberlake, Ed Sheeran i drugih.

Nakon koncerta društvene mreže su “gorile” od pohvala publike koja je s neskrivenim oduševljenjem doživjela show “Hotel Nacional” ovog sarajevskog umjetnika, a Dino Merlin se tako fantastičnim koncertom u Melbourne-u na najljepši mogući način pozdravio sa publikom u Australiji i Novom Zelandu gdje je održao ukupno pet koncerata: Perth, Sydney, Brisbane, Auckland i Melbourne.

Svjetska turneja “Hotel Nacional”, koju je do sada posjetilo više od 700 000 ljudi, 3. maja 2018. dolazi u Zorlu PSM u Istanbulu, jedan od najvažnijih centara za muzičko-scenske umjetnosti u ovoj zemlji. Ovo je već drugi koncert ovog kantautora u Istanbulu u sklopu njegove aktualne turneje obzirom da je zadnji put nastupio tamo 2016. godine u Ora Areni. Sve informacije o turneji mogu se pronaći na www.dinomerlin.com/turneja

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: