DJ Talent Show
0

Dinamični DJ Woid polufinalista iz Tuzle

Sarajevo-x.com
Jasmin Šahinagić
Jasmin Šahinagić
U Tuzli, u klubu "Privilege" održana je deveta audicija DJ Talent Show – Master of Ceremony za izbor najboljeg DJ- a u BiH. Na audiciji je ovog puta 12 DJ-eva odmjerilo svoje snage, a najuspješnijim se pokazao Jasmin Šahinagić.

Šahinagić ili DJ Woid puštao je tech house i techno muziku. Sa dinamičnim prelazima zastupljenim u njegovom DJ setu, pun energije i samopouzdanja uspješno je animirao publiku. S obzirom da je njegov nastup u odnosu na nastup drugih kandidata tu noć, bio na višem nivou, žiri se bez doigravanja jednoglasno odlučio da upravo on bude sljedeći polufinalista.

Audicije za DJ Talent Show – Master of Ceremony bliže se kraju, još jedna audicija u Zenici dijeli nas od dvije polufinalne emisije, te velikog finala koje će održati 25. juna 2011. godine.

Jasminu Šahinagiću, Slavici Čule, Adnanu Banjiću, Dini Dizdareviću, Mirzi Lačeviću, Draženu Zimonjiću, Marku Lukiću, Nenadu Vidoviću, Elvedinu Mujagiću i Tiboru Kljakiću, će se već u nedjelju, 5. juna, pridružiti i posljednji polufinalista sa audicije iz Zenice.