Sloga, 19. novembar
0

NAGRADNA IGRA / Dijelimo ulaznice za koncert benda Emir & Frozen Camels

Sarajevo-x.com
Poklanjamo deset ulaznica za sarajevski koncert rock benda "Emir & Frozen Camels" koji će se održati 19. novembra 2010. godine u klubu "Sloga" s početkom u 22 sata.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri sve što trebate uraditi jeste poslati e-mail na [email protected] sa vašim imenom i prezimenom, brojem telefona i naznakom za nagradnu igru "Emir & Frozen Camels". Prijave se primaju do 17. novembra, kada će biti objavljena imena sretnih dobitnika i način preuzimanja ulaznica. Pet najsretnijih čitatelja portala Sarajevo-x.com će dobiti po dvije ulaznice za ovaj koncert.

Sarajlije će tako 19. novembra uživo imati priliku poslušati bend koji je u dosadašnjoj karijeri, na svoja tri albuma, zabilježio saradnju sa Cliffom Williamsom iz legendarnih AC/DC, Lennyjem Kravitzom, Danny Shepardom, kao i zvijezdama iz našeg regiona Rambom Amadeusom, Djuletom Van Goghom, El Bahatteejem, Elvisom J. Kurtovićem i drugima.

Emir i Smrznute kamile nastupali su na mnogim čuvenim festivalima kao što su "Exit" u Novom Sadu, "Beer Fest" u Beogradu, "Rokaj Fest" u Zagrebu, te "FM4 Frequency Festival" u Salzburgu u Austriji, na kojem su nastupili kao pobjednici MTV takmičenja "Catch the Frequency".

Također, treba pridodati i dvije bh. muzičke nagrade "Davorin", kao i ovogodišnju regionalnu muzičku nagradu "Indexi 2010" koju su "Emir & Frozen Camels" dobili za posljednji album "No Pasaran" u konkurenciji za najbolji rock album godine.