Dijelimo pozivnice za party "Petar Dundov i Ivee u Domu mladih"

S
Sarajevo-x.com
1.12.2009. u 22:55
0
11
Dijelimo pozivnice za party "Petar Dundov i Ivee u Domu mladih"
0
Dijelimo pozivnice za party "Petar Dundov i Ivee u Domu mladih" Petar Dundov
Jedan od najcjenjenijih evropskih techno DJ-a i producenata Petar Dundov i beogradska pionirka hard techno live acta Ivana Aleksandrović Ivee nastupiće u subotu u sarajevskom Domu mladih, a Sarajevo-x.com nagrađuje tri čitatelja sa po dvije pozivnice za ovaj party.
Sve što trebate uraditi jeste poslati poruku sa vašim imenom i prezimenom, e-mail adresom i brojem telefona na e-mail adresu [email protected] do četvrtka, 3. decembra 2009. godine. Obavezno navesti nagradnu igru "Petar Dundov i Ivee u Domu mladih".

Imena sretnih dobitnika kao i način preuzimanja pozivnica biće objavljeni također u četvrtak.

Petar Dundov je osnivač Perfectiona, kultne techno organizacije pod čijim imenom već duže vrijeme dovodi najkvalitetnija svjetska techno imena u Zagreb. Osim toga za sobom nosi velik broj nastupa u poznatim europskim techno klubovima, kao i na velikim techno festivalima. Trenutno je jedan od najcjenjenijih europskih techno DJ-a i producenata.

Ivana Aleksandrović Ivee zaražena je muzičkim virusom od najranijih dana. Klasična muzika koju je izučavala nije bila dovoljna da zadovolji njen nemirni duh i potrebu za adrenalinom.

Njena izdanja na Toolterroru kao i Killaz prodati su u više hiljada primjeraka i pobrojali su odlične kritike mnogih magazina kao i Juno records-a. Ova profesorica violine u toku večeri se transforimira u hard techno dominu, koja će pokazati kako i prave cure znaju dobro lupati.

Pored pomenutih zvijezda na partiju će nastupiti resident DJ Doma mladih Focho, pionir BH psychedelic scene Wedran (Triptonite), te mladi i perspektivni devetnaestogodišnji sarajevski DJ i producent Saša Savić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: