Muzika
0

Diddy negira upletenost u Tupacovo ubistvo

Sarajevo-x.com
Američki muzičar Sean „Diddy“ Combs porekao je vijest, objavljenju u američkim novinama Los Angeles Times, u kojoj se navodi da su njegovi saradnici odgovorni za misterioznu smrt slavnog repera Tupac Shakura.

Naime, Los Angeles Times je objavio da je pucnjava, koja se desila 1994. godine u jednom newyorškom muzičkom studiju, bila unaprijed isplanirana, te da su za nju odgovorni Diddyjevi saradnici.

U novinskom članku također piše da je Sean "Diddy" Combs znao unaprijed za planove o ubistvu legendarnog repera Tupaca Shakura, prenosi AP.

Međutim, Diddy je negirao ove navode i izjavio da se radi o čistoj laži, te da on i preminuli reper Notorious B.I.G, nisu imali apsolutno nikakve veze sa ovim ubistvom. On također tvrdi da je publiciranje ovakve priče u medije neodgovorno i neprofesionalno, jer ona nema nikakvih osnova.

Iako je prošlo više od deset godina od njegove misteriozne smrti, albumi Tupaca Shakura se još uvijek izvrsno prodaju i neizostavni su na listama najprodavanijih muzičkih albuma.