{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dejan Kukrić: Nismo povukli prijavu za učešće na Eurosongu

10.10.2014. u 14:09
28
Dejan Kukrić: Nismo povukli prijavu za učešće na Eurosongu
28
Dejan Kukrić: Nismo povukli prijavu za učešće na Eurosongu
Dejan Kukrić
Kako je već ranije u Radio-televiziji Bosne i Hercegovine potvrđeno za Klix.ba, BHRT zadržava pravo da do danas, 10. oktobra 2014. godine, konačnog roka određenog Pravilima EBU-a, otkaže aktivno učešće na Eurosongu 2015.
"Nismo povukli prijavu za učešće na takmičenju za Eurosong. Ona je još uvijek validna i tako će biti dok ne objavimo neku drugu informaciju. Dobra volja postoji, tako da se nadam da ćemo u narednom periodu moći objaviti dobre vijesti, kao i imati više informacija oko detalja takmičenja - da li će se na kraju realizovati ili ne", kazao je danas u razgovoru za Klix.ba urednik Zabavnog i muzičkog programa BHT1, Dejan Kukrić.

Podsjećamo, na njegov je prijedlog generalni direktor BHRT-a Muhamed Bakarević, potpisao je službenu prijavu učešća BHRT na 60. takmičenju za Eurosong koje će biti održano u maju 2015. godine u Beču u Austriji.

Naša se zemlja, usljed nedostatka finansijskih sredstava i sponzora, na Eurosongu nije takmičila zadnje dvije godine. Posljednji put je BiH predstavljala Maya Sar 2012. godine sa pjesmom "Korake ti znam".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Gdje najčešće gledate filmove?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: