Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, fudo.. hajd nam se sad skini sa budzeta.. Milana, Pariza i Londona ti..
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
@Saran60 veci si ti umjetnik od ovog celavog eunuha
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
ko je ova ckapi sa Jossom?
Bil je puko
Mizlis Fudo Marjanovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mora da je Joss Stone glasala za SDA/SDS/HDZ/SBB/PSD/SDP?i druge macke piterine pa ste tako kivni na nju, Fudu i babu mu otac vas seljacki ne yebo. Ko postavi Zaima na vlast: Obama, Putin il' vi sto zivite po devizi: nek' me yebe u mozak- al' samo nek' je moj. Mrs bagro!!!! Glasaj!!! Mijenjaj!!!! Zrtvuj nesto za dobrobit svoju i svoje (buduce) djece.
Zaimova lutka ćela, vidi mu glave, sija ko luster.
Trebao bi upoznati Wayne-a Rooney-a da ti objasni gdje i za koje pare ćeš sebi kosu opet posaditi.
Ihh, sta sam im ja puta pokazivao Sarajevo sa moje zute tabije u Alfi pa niste o meni clanke pisali...
našla joss novu drugaricu....
Zaimova princeza 😂
Zaimova princeza 😂
Citam komentare i ne mogu vjerovati da vas tudji zivot vise zanima od svog.Mahanu nalazite na svakom tekstu protiv glavnog lika.Pusti ba i pobrini se za svoj zivot i pomozi slabijem od sebe.Okani se ogovaranja.
torbicom je Fuade!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kad joj nema sta drugo pokazati
Jebe Fudo, ne vadi..
samo nek trpa,jes mu govore da je primač,yebe fudo ko lud
Prekrasne prijateljice.
gdje torbica
Ja bih joj vrlo rado pokazao kip kralja tvrtka
Mislim da bi ovaj Deen volio intimno vise da je pored njega Bozo Vreco nego ova engleskinja