Na platou Skenderija
42

David Morales napravio sjajnu atmosferu u Sarajevu, publika "otkačila" uz poznate hitove

D. J.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Da je Sarajevo posljednjih dana filmski, ali i muzički centar u regiji dokazao je i sinoćnji nastup svjetskog DJ Davida Moralesa.
Morales je na platou Skenderija u sklopu Heineken Summer Loungea napravio sjajan provod za hiljade posjetitelja koji su uživali u višesatnom vatrenom nastupu.

Hitovi poput "How Would You Feel", "Needin' U", "Esperanza", "Love Never Felt So Good" odjekivali su centrom Sarajeva do kasno u noć.

Inače, David je jučer poslijepodne stigao u Sarajevo te krenuo u obilazak našeg grada, a pauzu za ručak je napravio u poznatom restoranu Kibe Mahala.

Podsjećamo, Morales je 2018. godine pokrenuo diskografsku kuću DIRIDIM Records. S ovom kućom Morales potpisuje ugovore i objavljuje neke od svojih produkcija. U ovoj produkcijskoj kući snimaju različite žanrove od klasičnih zvukova po kojima je Morales poznat do elektronske muzike.

Heineken Summer Lounge je i ove godine opravdao epitet najpopularnije destinacije zabave pod otvorenim nebom i plesa do ranih jutarnjih sati tokom trajanja Sarajevo Film Festivala. Veliki broj Sarajlija, posjetitelja iz regiona, ali i iz cijelog svijeta do sada je imalo priliku plesati uz setove DJ dvojaca Stellar i Dizzy Dee, Alain i Coem, Brown Sugar RnB, Kazumi i Forora, kao i Yngod-a, T.N.C. & Sahfi & Moreno te svakako Davida Moralesa.