Posvetio je supruzi
1

Dario Šunjić publici poklonio ljubavnu baladu "Daj mi svoje ruke"

Klix.ba
Da je ljubav uvijek neiscrpna tema brojnih pjesama, odavno je već poznato. Upravo time vodio se i Dario Šunjić koji je donio nešto novo svojoj publici.
"Daj mi svoje ruke" je pjesma u koju, kako sam Dario kaže, polaže velike nade, te vjeruje kako će pronaći put do srca svih koji prate njegov rad, ali i onih koji će to tek početi.

Profesor muzike i čovjek koji je odrastao uz muziku uvijek ističe kako je to njegova prva ljubav. Sa samo jedanaest godina počeo je svirati gitaru, a muziku danas živi svakodnevno, svakim dijelom svoga bića, što je publika itekako prepoznala. Magistrirajući muziku još jednom je pokazao kako nije pogriješio odabirom da muzika bude vodilja u njegovom životu.

"Jako sam sretan i uzbuđen zbog izlaska moje nove pjesme i spota. Iznimno sam ponosan na ovu pjesmu, odnosno na saradnju s genijalnim muzičarima koji su usadili dio sebe u svaku notu. Svi smo se veoma potrudili oko detalja i na kraju smo jako zadovoljni, a vjerujem da ćemo na ovu pjesmu biti ponosni i za dvadeset godina. Nakon dosadašnje četiri objavljene pjesme relativno bržeg tempa, ovo je moja prva balada koja izlazi u eter. Pjesma je onako čista ljubavna, pozitiva, a posvetio sam je svojoj supruzi. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u stvaranju ove pjesme, ali najveća hvala mojoj porodici koja mi je uvijek bezuslovna podrška u svemu", poručio je Šunjić.

Za Daria pjesma "Daj mi svoje ruke" ima itekako posebno značenje jer, kako je sam spomenuo, upravo je posvetio svojoj supruzi, pa je cijelu priču zaokružio i odličnim video izdanjem.

Ekipa predvođena samim Šunjićem i Josipom Nižićem, ništa nije prepustila slučaju, te su na izuzetnim lokacijama snimili kadrove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.