Muzika
0

Danijela Martinović u Coloseum Clubu

Sarajevo-x.com
U subotu, 18. juna 2011. u Coloseum Clubu sa početkom u 22:00 sata bit će održan koncert popularne hrvatske pjevačice Danijele Martinović.

Danijelin prvi samostalni album "Zovem te ja" izdan 1996. godine otvorio je put njenim visokotiražnim izdanjima koja su se kasnije potvrdila i albumom "To malo ljubavi" do sada prodanim u preko 100.000 primjeraka, a za što je Danijela Martinović dobila nekoliko zlatnih i platinastih ploča. No taj uspjeh nije zabilježen samo u Hrvatskoj, već se plasirao i u Sloveniji gdje je Danijela najtiražniji izvođač za što je također dobila zlatnu i platinastu ploču.

Godine 1998. sa pjesmom "Neka mi ne svane" pobjeđuje na Izboru hrvatske pjesme za pjesmu Europe "Dora '98" i sa tom pjesmom odlazi u Irsku gdje predstavlja Hrvatsku na Izboru pjesme za pjesmu Europe "Eurosong '98" te osvaja izvrsno peto mjesto. Iste godine izdaje i album "To malo ljubavi".

U historiji hrvatske diskografije Danijela Martinović proglašena je najtiražnijim ženskim izvođačem.

Nekadašnja članica grupe Magazin, danas jedna od najomiljenih pop pjevačica, zapjevat će i zaplesati zajedno sa vama u Coloseum Clubu i učiniti vam noć 18. juna posebnom i drugačijom.