Muzika
0

Daniel Kajmakoski nakon pobjede: Prvi put nisam razočarao roditelje

Klix.ba
Danijel Kajmakoski
Danijel Kajmakoski
"Osjećam se stvarno fantastično", kazao je Daniel Kajmakoski nakon sinoćnje pobjede u regionalnom muzičkom takmičenju X Factor Adria.

Makedonac je pobjedu u Beogradu slavio do kasno u noć sa roditeljima i prijateljima.

"Najemotivniji trenutak je bio taj kad sam zagrlio svoju majku, kada je došao moj otac. Mnogo stvari u životu sam počeo, nisam ih završio, dosta puta sam ih razočarao, iako su me oni uvijek voljeli i podržavali i htjeli da se vratim. Mislim da sam njima večeras ispunio san, ponosni su mnogo. Tata je plakao, on je to posljednji put radio prije 20 godina, on ne plače. Rekao mi je Najjak si, najjak si, bravo!", kazao je Kajmakoski u izjavi za Blic.

Na pitanje je li zasluženo pobijedio i je li od starta osjećao da će pobijediti, rekao je: "Bio sam sve vrijeme favorit. Publika je glasala i publici se sviđalo to što radim i u ovom trenutku mogu samo da im se zahvalim. Toliku podršku nisam nikad u životu imao. Kad pročitam poruke iz Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne... hvala vam svima što ste glasali za mene. Kao što sam rekao - potrudit ću se da dobijete još više od mene", kazao je u izjavi za Blic pobjednik takmičenja X Factor Adria.