Muzika
1

Daniel Kajmakoski još uvijek nije dobio nagrade za pobjedu na X Factoru

Klix.ba
Daniel Kajmakoski, Foto: Telegraf.rs
Daniel Kajmakoski, Foto: Telegraf.rs
Pobjednik X Factor Adria, makedonski pjevač Daniel Kajmakoski, nije dobio nijednu od obećanih nagrada, ni 10.000 eura, ni automobil, a ne zna ni kada bi se to moglo dogoditi, piše srbijanski Telegraf.

Daniel navodi da radi na albumu, koji je također dio njegove nagrade, ali da je potpuno neizvjesno kad će se album pojaviti u prodaji.

Još tokom prijenosa finala iz Kombank arene, voditeljica Ana Mihajlovski je saopćila da će Kajmakoskom novac biti uplaćen na račun "za tri dana" i da će automobil dobiti nakon nekoliko dana.

Međutim, od toga, bar za sada, nema ništa, što je potvrdio i Daniel.

"Najbolje bi bilo da pozovete produkciju i njih zamolite za komentar. Istina je da nisam još ništa dobio, ni pare, ni auto. Zaista ne znam koji su razlozi i kad će se to dogoditi. Što se albuma tiče, počeli smo s radom, probao sam neke pjesme, ali vam ne mogu reći kad će biti objavljen", rekao je Kajmakoski koji se nedavno preselio u Beograd.

U "paketu" uz obećani album se nalaze i dva spota. Prvobitni plan je bio da prvi video bude objavljen kao najava CD-a, ali Kajmakoski i ovdje ponavlja da ne zna kada će se to dogoditi.

"Trebalo je da dobijem nagrade i da mi finalisti krenemo na turneju… Za sada sam tu u Beogradu i čekam da vidim šta će se desiti", izjavio je pobjednik popularnog takmičenja X Factor Adria.