Muzika
497

Danas počinje prodaja ulaznica za veliki sarajevski koncert Zdravka Čolića

Klix.ba
Od danas, 3. novembra, počinje prodaja ulaznica za veliki koncert koji je Zdravko Čolić najavio za 29. novembar u sarajevskoj dvorani Zetra.

Ulaznice će biti u prodaji od ponedjeljka, 3. novembra 2014. u Agenciji VTA Sarajevo, VTA Mostar i VTA Travnik. Kad je u pitanju ulična prodaja u Sarajevu, karte možete kupiti u ul. Ferhadija, biletarnici Bosanskog kulturnog centra, kao i biletarnici na platou Skenderije. Također, tu je i prodaja putem portala Kupikartu.ba, koja je krenula još u četvrtak.

"Kako se da primjetiti i po reakcijama sa terena, u Sarajevu vlada veliko interesovanje za ovaj koncert"; kazali su nam organizatori.

Cijene ulaznica se kreću od 10 KM za parter (promo ulaznice ograničenog broja) i 15 KM, ulaznice za tribine su 20-30 KM, a VIP ulaznice 50KM.

Sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici događaja.

Jedan od najpopularnijih izvođača sa prostora Balkana će 29. novembra u Zetri promovirati svoj novi album "Vatra i barut". Na ovom je albumu Čola uradio 11 pjesama, od kojih je devet komponovao sam. Naravno, pored novih pjesama, publika će moći uživati u velikim Čolinim hitovima.

"Čola je za Sarajevo veoma emotivno vezan i veoma mu je stalo da od sebe publici pruži sve najbolje. Sarajevska publika zna tome da se oduži kao i na dosadašnjim Čolinim koncertima", ističu organizatori.