{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas počinje 2. Code Music fest

S
1.10.2009. u 07:06
0
0
Danas počinje 2. Code Music fest
0
Danas počinje 2. Code Music fest
Muzički program na drugom Code Music Festu u Travniku upotpunit će bosanskohercegovačke grupe "KZU ole ole & PZU oje oje", "KillingJazzHardCoreBaby", "Letu štuke" i hrvatski hip-hop bend "TBF".
U travničkom Centru za kulturu, od 1. do 3. oktobra, bit će održani koncerti ovih grupa. Pored već popularnih muzičara, na ovogodišnjem festivalu predstavit će se i manje poznate grupe "Corbansick", "Impulse", "Ispod crte", "Folderi" i "No limit".

Prema njegovim riječima, drugi Code Music Fest je jedinstvena prilika za neafrimisane bendove da nastupaju uz popularne muzičare. U sklopu festivala će se održati i promocija prvog albuma album "One track", travničkog benda "KillingJazzHardCoreBaby".

Nakon sve tri muzičke večeri na festivalu, bit će upriličeni i after-partiji u Jack Daniel's after baru – Caffe Porch, u kojem će puštati muziku poznati bh. DJ Syndrome. Syndrome najavljuje odličnu zabavu na drugom Code Music Festu, a za tu priliku je snimio i ekskluzivni promo mix koji možete pronaći na adresi cmf.tnt.ba.

Ulaznica za drugi Code Music Fest košta simboličnih 10 KM.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: