Danas počela prodaja najpovoljnijih ulaznica za Exit i Sea Dance

Klix.ba
4.12.2015. u 13:57
1
3
Danas počela prodaja najpovoljnijih ulaznica za Exit i Sea Dance
1
Danas počela prodaja najpovoljnijih ulaznica za Exit i Sea Dance
Danas, tačno u podne, počela je globalna prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine jedinstveno festivalsko ljetovanje pod nazivom Exit Avantura.
Ulaznice za Exit festival bit će dostupne po najboljoj cijeni od 116 KM, sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu cijenu Exit Avanture. Tokom trajanja ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit na poklon će dobiti i ulaznicu za Sea Dance festival (uz uslov registracije u periodu od 1. do 31. marta 2016.)

Takođe, 4. decembra u podne u prodaji će se naći i vrlo ograničen kontigent ulaznica samo za Sea Dance festival, po cijeni od 69.99 KM što je čak 60% uštede u odnosu na finalnu cijenu!

Spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za EXIT i SEA DANCE festivale dostupan je na exitfest.org. Broj ulaznica po promotivnoj cijeni je vrlo ograničen.

Exit festival bit će održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula. Ovogodišnja tema Exit avanture je Exit Magic. U sklopu najave narednog izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude iz svih krajeva planete, objavljen je i zvanični trailer za publiku iz cijelog svijeta:


Prvi potvrđeni izvođači bit će objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova po čemu je Exit i poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: