Muzika
0

Danas na Holiday Marketu The Pink Panther Band

Klix.ba
U nedjelju, 29. decembra, Sarajevsko pivo Holiday Pub još jednom je bio mjesto dobre zabave, zahvaljujući Gonzo Bandu, koji je posjetioce Pub-a oduševio svojom izvedbom.

Sarajevski mališani su tokom dana uživali u Lininim momentima u Argeta Junior Play House igraoni, a na otvorenoj Happy :))) Stage bini nastupio je DJ Hibrid.

Na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu i danas možete pogledati raznovrsnu ponudu izlagača i uživati u bogatom zabavnom programu.

Mališani se mogu zabavljati u Dječijem parku, igrati u Argeta Junior Play House igraoni i slikati sa Djeda Mrazom u njegovoj Coca Cola kućici, koja će biti otvorena od 16 do 20 sati. Provod se nastavlja u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, s početkom u 21 sat, kada će nastupiti Pink Panther Band.

Izlagači trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday marketa svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.