David Guetta u Zetri
0

Da li ste obezbijedili svoje mjesto na zabavi godine?

Sarajevo-x.com
Još svega nekoliko dana nas dijeli od najočekivanijeg koncerta godine u Sarajevu. Vikend koji je pred nama obilježit će najspektakularniji DJ i producent današnjice - David Guetta.

Podsjećamo, predvodnik svjetske clubbing zajednice, neponovljivi Guetta, naš glavni grad će počastiti nezaboravnom zabavom 18. dana mjeseca decembra. Sudeći prema interesovanju za nastup ovog virtuoza, dvorana Zetra će biti premala da primi sve koji ne žele propustiti priliku da se i sami uvjere zašto je postao jedan od najtraženijih producenata i DJ-eva svijeta.

Ukoliko želite biti dijelom ovog spektakla, požurite i kupite svoju ulaznicu za spektakl u Zetri. Ulaznice su još uvijek dostupne po cijeni od 45 KM putem ovlaštenih prodajnih mjesta, putem ulične prodaje (plato Skenderija i Ferhadija), te putem www.kupikartu.ba. Na dan koncerta ulaznica će koštati 60 KM parter i 80 KM VIP tribine.

Podsjećamo, na najvećoj zabavi godine, od 22 sata, publiku će zagrijati 3 gostujuća DJ-a - Glenn Morrison, Angel Anx i Benjamin De Luxe, a sve uz nevjerovatan show "Kryoman Robot Invasion.“