Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Marko, ti si ponos Bosne i Hercegovine.
Ružno je i tužno je da subjekt ovog divnog dogadja Marko Bošnjak, djete sa divnim muzičkim taletnom i još ljepšim glasom, nastranim i opakim mizantropima svih nacional i njegovog dječijeg uspjeha... govna neljudska!.
Mislim nemam nista protiv malog i zelim mi sve najbolje u zivotu, al posto ne pratim te "emisije" nisam znao o kome se radi, a po naslovu i slikama sam mislio da je mali osvojio prvo mjesto na svijetu u matematici ili nekom drugom naucnom takmicenju. Na zalost nije na to cemo izgleda jos pricekati.
@acti Jest, samo sto se ovi sto pjevaju kuju i zvijezde i oni ostaju ovdje a matematicari negdje u sjeni pa kasnije odu iz drzave. Koji ono ima jedan narod sto samo pjeva i svira i samo to forsiraju. Nemaju ni drzave, nista. A ja, Romi. E i mi cemo tako ako ovako nastavimo.
Vela havle, vela kuvete. Načelnik općine nagrađuje klinca koji je pobijedio na nekom showu na srpskoj šund, dno dna televiziji čiji vlasnik godinama ima posebne priviliegije kod svih vlada Srbije, a naročito ove koja ih tretira kao de facto službeno glasilo, zato što izvozi njihovu "kulturu" u BiH. Mi smo robovi Beograda. I ovo je plaćeno. Čudo od djeteta što se rodio sa dobrim glasom. Čuda su oni mladi naučnici, izumitelji koji osvajaju nagrade po svijetu bez ikakve financijske pomoći od države
I kada mi kažu da ovi bosanski katolici nisu Bošnjaci.
Za razliku od tebe Bošnjaci nisu mjenjali vjeru ni prezime.
Regionalni portali pisu o Irnesu Divjanu, a klix mu ne moze posvetiti jedan clanak.
@vlado.nine Rekose za nju da je drzavna prvakinja ako ne i vise; sjajna je. Ne treba ni plesace zanemariti, bez njihove pratnje nastup takmicara sigurno ne bi izgledao tako kako jeste niti bi ostavio isti utisak. Posebno sam odusevljena malom djecicom, kako nauce sve te pokrete i njihova uskladjenost. Sam koncept Pinkovih zvezdica nije lose osmisljen, da zamjerki i propusta imaju - imaju. Djeca zasluzuju sve pohvale.😊
Unicef se treba ukljuciti u ovakve stvari i zastititi djecu od medijskog eksploatisanja , jer ovo dijete vise nikad nece biti dijete a da ne govorim o njegovom buducem obrazovanju sta ce da se desi.
rijedak sretnik koji će se spasiti škole i školskih drugara.
SAda neka tata ispljune lovu i casti citav grad kao sto je pljunuo lovu da mali osvoji prvo mesto.
Kad ce nas narod shvatit da su televizije Grand i Pink privatne televizije, gdje se stima inamjesta. Pobjednicima se proglasavaju oni koji donose gledanost, koji donose proboj televizije na podrucja na kojima ih nema ili na kojima zele da se ustabile... sve je to privatni biznis... privatni interes... a decko pjeva stvarno lijepo.
k'o da mi ti ne znamo :)
Rialiti se preselio na ulice
hljeba i cigara.