U režiji Zorana Markovića Zonje
0

VIDEO / Crnogorska grupa "Perper" snimila spot u Bangkoku

Sarajevo-x.com
Sa aktuelnog albuma "Tragovi", najpoznatija crnogorska grupa "Perper" snimila je spot za numeru "Rođeni u tunelu".

Sniman na drugom kraju planete, ovaj video predstavlja pravo osvježenje u produkciji regiona. Režiju potpisuje Zoran Marković Zonjo, bh. publici poznat kao autor spotova za bend "Letu štuke" (Psycho, Sami, Brojevi računa).

"Neobično je snimati u januaru, na 35 stepeni, kad znaš da je u tom trenutku na Balkanu ispod nule. Još je neobičnije snimati konstantno okružen prostitutkama, transvestitima i ekscentričnim osobama sa svih meridijana. Ta uzavrela, luda atmosfera velikog grada samo je podcrtala univerzalnost Perperovih stihova i činjenicu da 'rođenih u tunelu' ima svuda na ovoj našoj planeti", rekao je Zonjo.

Nikola Radunović, pjevač benda, kazao je: "Najbolji način da budemo malo više prisutni na tržištu regiona je upravo snimanje videa koji miriše na egzotiku i koji će zasigurno svima skrenuti pažnju. Možda će mu neko kao manu naći činjenicu da se niko iz grupe ne pojavljuje u spotu, ali to može biti i pozitivna stvar, jer će gledaoci bolje percipirati pjesmu, što je i sama suština ovakvih akcija".

Grupa "Perper" je formirana krajem 1991. gopdine na Cetinju.