Muzika
0

Crna Gora će proslaviti Dan državnosti uz koncert Zdravka Čolića

Klix.ba
Tokom posjete Zdravka Čolića Crnoj Gori i Podgorici i susreta koji je tom prilikom imao sa gradonačelnikom Podgorice Slavoljubom Stijepovićem, dogovoreno je da se Dan državnosti proslavi koncertom Zdravka Čolića na Platou kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom.

Na taj način će 12. jula uz hitove velike muzičke zvijezde s naših prostora i vatrometom u ponoć na spektakularan način biti dočekan i proslavljen jedan od najznačjnijih datuma u bogatoj istoriji Crne Gore – 13. juli,Dan ustanka i međunarodnog priznanja države Crne Gore.

Pored prisustva velikog broja građana Podgorice i svih gradova Crne Gore, očekuje se prisustvo velikog broja ljubitelja Zdravka Čolića i prijatelja Podgorice i Crne Gore iz čitavog regiona, kao i visokih zvanica iz političkog, kulturnog i sportskog života iz okruženja.

Glavni grad poziva sve građane Podgorice, Crne Gore i regiona da se pridruže proslavi Dana državnosti i svojim prisustvom uveličaju veliko slavlje koje će se sigurno dugo pamtiti.

Osim gradske uprave, organizatori i pokrovitelji ove manifestacije su prijatelji i partneri Glavnog grada Podgorice.

Zdravko Čolić je koncert u Tuzli održao 22. marta ove godine priredivši publici u Mejdanu trosatni spektakl, dok je krajem novembra 2014. nastupio u sarajevskoj Zetri pred više od 15 hiljada ljudi. Poznati pjevač će 20. juna nastupiti i u Mostaru.