Muzika
0

Courtney Love smještena u bolnicu

NINA
Rock-pjevačica Courtney Love (40), poznata po čestim izgredima, smještena je u jednu newyoršku bolnicu i nije se pojavila na saslušanju u sudu u Californiji gdje je optužena za nasilničko ponašanje.

"Ne radi se o pokušaju samoubistva niti o prekomjernoj dozi narkotika, nego je u bolnicu smještena zbog ginekoloških problema", saopštio je njezin advokat Michael Rosenstein.

Bivša pjevačica specifičnog grunge benda "Hole" imala je i u posljednje vrijeme ozbiljne probleme sa zakonom. Zbog toga je morala odgoditi ljetnu turneju, na kojoj je trebala promovirati novi album "Američka draga".

Upravo na njezin rođendan u petak izdan je nalog za hapšenje zbog toga što se nije pojavila na sudu u Los Angelesu, pod optužbom da je 25. aprila fizički napala bivšeg dečka i menadžera.

Udovica pjevača skupine "Nirvana" Kurta Cobaina također se tereti za nedopušteno posjedovanje lijekova protiv bolova koji se izdaju isključivo na recept.

Sud je ocijenio da nije bilo opravdanja za njezin izostanak i da je izgubila pravo na jamčevinu od 55.000 dolara, zbog čega joj je određena nova jamčevina od 150.000 dolara.

«Nalog za njezino hapšenje ušao je u američku nacionalnu kriminalističku bazu podataka, što znači da je policija može uhapsiti bilo kada», izjavila je glasnogovornica ureda državnog tužioca okruga Los Angeles Jane Robinson.