|

Connect u radijski eter poslao "Otrov"

Connect u radijski eter poslao "Otrov"
0
Klix.ba
3.12.2015. u 15:34
1
komentara
0

dijeljenja
Tri mjeseca nakon posljednjeg singla, Connect u radijski eter šalje "Otrov". Radi se o novoj pjesmi u kojoj im je gostovao soul/funk pjevač Mario Huljev, inače dobitnik Porina za najboljeg novog izvođača 2013. godine u Hrvatskoj.
Pjesma "Otrov" za koju je snimljen i video spot ljubavnog je karaktera i melanholičnog prizvuka, a metaforički priča o opijenosti ženskom osobom.

"Pjesmu imamo već više od godinu dana i mislimo da je sad pravi trenutak za puštanje u eter. U ovom spotu smo se odlučili za malo drugačiji pristup i način snimanja što ćete se uvjeriti kad pogledate. Pjesma je mali odmak od karakterističnog klupskog zvuka grupe Connect", kažu momci iz benda.

Iznimno radiofoničnu pjesmu, moderne produkcije potpisuje Bojan Šalamon – Shalla.

Mario Huljev, koji slovi za jednog od najboljih muških vokala u Hrvatskoj, bio je jako zadovoljan suradnjom s Connectom:

"Suradnju s grupom Connect dogovarao sam nekoliko godina da bi se eto napokon i ostvarila. Bilo je samo pitanje vremena te senzibiliteta pjesme koji nam svima odgovara, pa se tako 'Otrov' pokazao kao idealan. Svi mi dobijemo svoju dozu otrova u životu, kad tad, htjeli ili ne, tako da je gostovanje na istoimenoj pjesmi bilo osvježavajuće i nadasve pozitivno iskustvo. Nadam se da će i slušatelji uživati u našem zajedničkom "otrovu"

Spot je sniman u novootvorenom zagrebačkom klubu Opera i u Double Tree Hotelu by Hilton, a redateljske palice primio se Ivan Dražić.

Glavni ženski lik u spotu je mlada Petra Orlić, koja je 2015. godine bila Lice Dalmacije.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...