{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Cobainova smrt nije bila samoubistvo?

N
NINA
8.4.2004. u 08:21
0
0
Cobainova smrt nije bila samoubistvo?
0
Cobainova smrt nije bila samoubistvo?
Na desetu godišnjicu smrti svoga muža Kurta Cobaina, Courtney Love se suočila s optužbama koje su stigle s obje strane američke obale.
Tužioci u Los Angelesu nastavili su s parnicom protiv nje za korištenje droge, dok su dva autora u New Yorku predstavila knjigu u kojoj tvrde kako je ona sudjelovala u smrti svog muža.

Max Wallace i Ian Halperin napisali su knjigu “Love and Death: The Murder of Kurt Cobain” u kojoj tvrde da se Cobain nije ubio. S njima se pojavio i privatni detektiv Tom Grant koji je prije radio za Love. On je pustio audio snimke razgovora s njom u kojima ona govori o drugom oproštajnom pismu, o tome kako ju Cobain ostavlja te kako ne zna gdje se on nalazi iako je izjavila da je dobila poruku od njega te kako je viđen blizu svog doma u Seattleu.


Autori u knjizi pokušavaju ukazati na čudno ponašanje Courtney Love i njezine izjave te na misteriozne okolnosti Cobainove smrti. I nedugo nakon Cobainove smrti bile su se pojavile priče o mogućoj umiješanosti Courtney Love u njegovu smrt.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: