Muzika
0

Club Vibes Party - Kevin Saunderson

Sarajevo-x.com
30. aprila Clubvibes.info agencija organizuje najznačajniji nastup u ovoj godini u Bosni i Hercegovini.

Tenis Centar u Lukavcu (u blizini Tuzle) ugostiće jedno od najznačajnijih imena elektronske scene u svijetu, Kevina Saunderson-a.

Prostor Tenis Centra prima preko 1500 ljudi i vjerujemo da će se tu noć tražiti mjesto više. Ozvučenje koje će se koristiti je Turbo Sound jačine 12 kW. Svjetlo će biti jačine 16 kW, a pored osnovnog sistema osvjetljenja tu noć biće postavljeni posebni laseri, dim mašina i mnogi drugi svjetlosni efekti. Za sigurnost posjetilaca će se brinuti Alarm West zaštitarska kuća, te policija Tuzlanskog kantona. Cijena ulaza je 10 KM (40 kn, 5 €) do 00:00 h , 15 KM (60 kn, 8€)poslije 00:00h.

Za ovaj događaj biće organizovan i prevoz iz Mostara, Sarajeva, a ukoliko bude dovoljno interesovanja i iz drugih gradova. Autobus iz Mostara do Lukavca i nazad (direktno pred Tenis Centar) košta 45 KM, u cijenu je uračunata karta za party. Cijena povratne karte iz Sarajeva do Lukavca iznosi 30 KM.

Napomena: Sama povratna karta Mostar - Tuzla (Lukavac) u redovnoj vožnji košta 50 KM, a Sarajevo - Tuzla 25 KM.

Rezervacije se vrše na [email protected] - potrebno je da pošaljete puno ime i prezime, kontakt telefon te mjesto polaska. U subject stavite "Rezervacija za Kevin Saunderson-a".

Više informacija o samom događaju, te line up uskoro do tada Vam donosimo skraćenu biografiju Kevin Saunderson-a, i njegov set iz Japan-a.