|

Članovi Zabranjenog pušenja otvaraju izložbu "Novi primitivizam za početnike"

Članovi Zabranjenog pušenja otvaraju izložbu "Novi primitivizam za početnike"
1
Klix.ba
19.11.2013. u 12:45
0
komentara
1

dijeljenja
Članovi Zabranjenog pušenja otvaraju izložbu "Novi primitivizam za početnike"
Grupa Zabranjeno pušenje će pred veliki beogradski koncert, koji će se povodom objavljivanja albuma "Radovi na cesti" i obilježavanja 70. godišnjice drugog zasjedanja Avnoja održati 29. novembra 2013. u beogradskom SKC-u, objaviti album "Radovi na cesti" na CD-u u izdanju Dallas Recordsa za područje Srbije.
Tim povodom će u ponedjeljak, 25. novembra 2013. godine, u 12 sati u CD shopu Dallas Recordsa u Beogradu (Sremska 2) biti organizirana promotivna prodaja CD-a uz druženje s članovima grupe, koji će tom prilikom i potpisivati albume fanovima.

Odmah potom, u 14 sati, u SKC-u će biti otvorena izložba "Novi primitivizam za početnike".

Da podsjetimo, izložba "Novi primitivizam za početnike" prvi put je prije tačno godinu dana bila postavljena u Beogradu. U međuvremenu, obišla je mnoge gradove regije i danas, zbog velikog doprinosa fanova grupe, ima dvostruko više eksponata nego prilikom njenog prvog postavljanja. Članovi grupe će prisustvovati i otvaranju izložbe.

Sudeći prema broju prodanih ulaznica po promotivnoj cijeni, koncert u SKC-u će biti izuzetno dobro posjećen. Promotivna prodaja ulaznica je završila ovaj vikend, a trenutno se ulaznice po regularnoj cijeni mogu kupiti u Felix Shopu i na blagajni SKC-a.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.