Predstavili novi album "Tvrđava"
36

Članovi grupe Colonia družili se sa fanovima u Tropic Shopu

Klix.ba
Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Najpopularnija hrvatska dance grupa Colonia promovirala je danas u Tropic Shopu u BBI centru svoj novi album "Tvrđava". Oko stotinu fanova došlo je da se druži s omiljenom grupom, kupi novi CD i dobije autogram.

Članovi grupe Colonia Indira Vladić, Boris Đurđević i Tomislav Jelić izjavili su kako je to produkcijski najtraženiji album do sada, inače 11. ove grupe.

Singl "Srce nikada ne laže" zauzima prvo mjesto na top listama u Hrvatskoj od izlaska, a sada je vrijeme da "Tvrđava" osvoji Bosance i Hercegovce.

"Kuriozitet je to što je sarajevska promocija uslijedila manje od 48 sati od zagrebačke. Fanovi su dobili autograme i među prvima u Tropic Shopu nabavili svoj primjerak novog albuma "Tvrđava", rekao je za Klix. ba Haris Bilalović, iz press službe Tropica.

Na albumu "Tvrđava" nalazi se 13 novih pjesama , a 14. je obrada popularnog hita "1001 noć".

Članovi grupe Colonia družit će se sa fanovima i sutra, 2. marta, u prodajnim objektima Merkatora, partnera bh. promocije i to od 11:30 do 12:30 sati u Merkator Hipermarketu Sarajevo u Ložioničkoj ulici te od 13:00 do 14:00 sati u Merkatoru Dobrinja.

Nakon toga karavan grupe Colonia odlazi u Family Centar Ekran u Zenici gdje je druženje sa fanovima i potpisivanje CD-ova zakazano za termin od 17:00 sati u Gift Media Shopu.

Za najbrža dva čitatelja našeg portala koji se jave na mail [email protected] Tropic d.o.o. je osigurao po jedan primjerak novog CD-a "Tvrđava".