Muzika
58

Cjelodnevnim nedjeljnim partyjem Mucha Lucha se pozdravlja s ljetom

Klix.ba
Još jedan Mucha Lucha Sunday All Day party će se održati u nedjelju, 28. septembra od 13 do 22 sata na lokaciji caffe bara Hag (Kotromanića 48), uz besplatan ulaz i roštilj.

"Ponovo smo s vama na našem nedjeljnom okupljanju - Sunday All Day na lokaciji Caffe Bar Hag-a. Za mjuzu ove nedjelje su tu s nama nasa braća A Skitzo i I. Selektion. Opraštamo se sa ljetom ove nedjelje! Provod zagarantovan, bit ćemo nasmijani i niko neće otici gladan, pojačat cemo muziku i roštilj! Dobro nam došli! Nadamo se da kiša nece padati i da ćemo moci održati ovo nedjeljno druženje!", poručuju organizatori.

Mucha Lucha je projekt Damira Muminagića aka DJ Mr. Mehikano, Srđana Radanovića i Meše Pašića. Organizacija je nastala krajem 2010. godine, a glavni cilj Mucha Luche je bio na mjesečnoj osnovi organizirati neka posebna dešavanja za mlade u Sarajevu.

Da bi se ova klupska dešavanja izdvojila od nekih drugih, Mucha Lucha se fokusira i na dovođenje muzičara iz cijelog svijeta da sviraju i druže se zajedno sa lokalnim umjetnicima.

Krajnji cilj organizacije je jednostavan – stvoriti prepoznatljiv i održiv brend koji funkcionira kao Mucha Lucha (eat-drink-dance) kako bi se mlade populacije kroz zabavu educirale o različitim muzičkim žanrovima, te kako bi se obogatio sarajevski kulturni program.

Više informacija pronađite na zvaničnoj Facebook stranici eventa.