{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Charles Webster u The Bar-u 24/10/2003

21.10.2003. u 21:33
0
0
Charles Webster u The Bar-u 24/10/2003
0
Charles Webster u The Bar-u 24/10/2003
U petak, 24. oktobra u sarajevskom klubu The Bar nastupa britanski DJ Charles Webster, čime organizatori najavljuju zimsku clubbing sezonu.
Sa prvim snijegom i niskim temperaturama u našem gradu počinje sezona klubskih dešavanja u klubu "The Bar". Nadamo se da ste se dobro zabavili u toku ljeta i posjetili mnogo dobrih partija od Sarajeva do Pule i također čuli dosta dobrih setova.

No, vrijeme je za zimski party "look". Za početak zimske i duge sezone odabrali smo jednog interesantnog umjetnika. Interesantan je po tome što ima pozamašnu biografiju i veliki rad iza sebe. Njegovo ime je Charles Webster, dolazi nam iz Velike Britanije i sa sobom donosi zvuk svježeg deep funky, nu jazz, house-a. Charles je već imao zapažene rezultate sa svojih petnaest godina, kada je počeo da radi po studijima, a nekoliko godina nakon toga i završetka studija fotografije, postaje dio generacije "pionira" osamdesetih.

Rad sa Derrick May-om, Juan Atkinsom, Kevin Saundersonom kao i sa UK hip hop bendovima, Charlesa čini jako traženim u underground svijetu muzike. Čovjek koji je stvorio "San Francisco", "Sine" i "Peacefrog" label, koji je nominiran od strane DJ magazina na listi top 100 DJ-eva, koji je prodao preko 100, 000 svojih albuma i radova, a još uvijek nije prozvan "mainstream" umjetnikom, koji se skriva od pogleda javnosti i još uvijek uživa velik ugled u produkcijskom i DJ svijetu.

Njegov rad sa raznim umjetnicima poput: Zuco 103, Herbert, Terra Deva, Atjazz, Layo and Buschwacka, Dr. Rockit, Roy Davis Jnr, Groove Armada, G-tron, Super Discount, Adamski, Mr C, Robert Owens i mnogim drugima čini ga jedinstvenim kao i njegov DJ set.

Ovo je prvo predstavljanje Charlesa u BiH, ali ne i posljednje, i zato sve ljubitelje dobrog zvuka i kvalitetnih DJ setova pozivamo da nam se pridruže u klubu "The Bar".

Charles Webster @ The Bar-u 24.10.2003.
Za djevojke ulaz besplatan.

25.10.2003 Saturday special DJ set event.
Dj Bransky
DJ Maxim

Bojan Lisac

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je Sarajevu potrebna nova koncertna dvorana?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: