Slavna diva
24

Celine Dion oduševila u Carpool Karaoke: Zabavna vožnja Las Vegasom uz pjesmu i poljupce

Klix.ba
Celine Dion konačno se odazvala Jamesu Cordenu na poziv za učešće u njegovoj popularnoj emisiji Carpool Karaoke. Kako se i očekivalo, slavna diva uspjela je oboriti s nogu Cordenovu publiku, ali i korisnike interneta.

Već od početka zabavne vožnje Las Vegasom, poznati voditelj nije mogao izgovoriti ni riječ, a da pjevačica nije spontano započela pjevati neku pjesmu.

Potom je Corden pustio njenu pjesmu "It's All Coming Back to Me Now" iz 1996. godine, a Celine je na prve taktove pustila glas i pokazala svoje nevjerovatne vokalne sposobnosti. Kao dio sjajnog performansa u jednom trenutku odlučila je i poljubiti voditelja.

Kao pjevačicu poznata po dramatičnim izvedbama, Corden je upitao Celine da li bi mogla učiniti dramatičnom i dječiju pjesmicu "Baby Shark", što je ona odradila fantastično.

Voditelj je priremio i jedno iznenađenje za Celine. S obzirom da je velika zaljubljenica obuće te da posjeduje gotovo 10.000 pari obuće, voditelj je odlučio da bi morala podijeliti prolaznicama neke od njih. Teška srca, ali s osmijehom na licu, Celine je to odradila.

Nakon toga uslijedile su sjajne interpretacije "Because You Loved Me", "I Drove All Night", kao i specijalni performans uz "My Heart Will Go On", tematske pjesme iz filma "Titanic".