Stiže album
18

Celine Dion oduševila fanove novim videospotom i modernim singlom "Imperfections"

Dž. L.
Celine Dion oduševila je fanove novim singlom "Imperfections" koji šalje snažnu poruku o tome kako trebamo voljeti i prihvatiti svoje mane.

Kroz zanimljiv videospot, Dion prikazuje i određenu dozu ranjivosti gdje naspram maštovitosti svog modernog izgleda prikazuje jednostavno uklanjanje šminke i otkrivanje njene prirodne ljepote.

Kao dobro poznata ljubiteljica mode, Dion je još jednom pokazala kako poznaje šta je danas i u muzici moderno te je publiku počastila modernim zvukom.

"Ovo je legendarno. Idemo je vratiti na vrh. I dalje pjeva bolje od današnjih umjetnika", kaže jedan od komentara na "Imperfestions".

Legendarna 51-godišnja pjevačica nedavno je u intervjuu za Allure kazala kako se danas osjeća bolje nego ikada.

"Nikada se nisam osjećala ljepšom. Nikada se ne bih vratila u dvadesete ili tridesete godine", kazala je Dion dodavši kako se nije smatrala lijepom u to vrijeme.

Pored "Imperfections", Dion je objavila još dvije nove pjesme, "Lying Down" i "Courage". Inače, ovo su pjesme s novog albuma, upravo naziva "Courage", kojeg će pjevačica objaviti u novembru. Inače, njen posljednji album na engleskom jeziku bio je "Loved Me Back to Life" iz 2013. godine.