|

Celine Dion oduševila fanove novim videospotom i modernim singlom "Imperfections"

Celine Dion oduševila fanove novim videospotom i modernim singlom "Imperfections"
18
Dž. L.
29.9.2019. u 10:35
5
komentara
18

dijeljenja
Celine Dion oduševila je fanove novim singlom "Imperfections" koji šalje snažnu poruku o tome kako trebamo voljeti i prihvatiti svoje mane.
Kroz zanimljiv videospot, Dion prikazuje i određenu dozu ranjivosti gdje naspram maštovitosti svog modernog izgleda prikazuje jednostavno uklanjanje šminke i otkrivanje njene prirodne ljepote.

Kao dobro poznata ljubiteljica mode, Dion je još jednom pokazala kako poznaje šta je danas i u muzici moderno te je publiku počastila modernim zvukom.

"Ovo je legendarno. Idemo je vratiti na vrh. I dalje pjeva bolje od današnjih umjetnika", kaže jedan od komentara na "Imperfestions".

Legendarna 51-godišnja pjevačica nedavno je u intervjuu za Allure kazala kako se danas osjeća bolje nego ikada.

"Nikada se nisam osjećala ljepšom. Nikada se ne bih vratila u dvadesete ili tridesete godine", kazala je Dion dodavši kako se nije smatrala lijepom u to vrijeme.

Pored "Imperfections", Dion je objavila još dvije nove pjesme, "Lying Down" i "Courage". Inače, ovo su pjesme s novog albuma, upravo naziva "Courage", kojeg će pjevačica objaviti u novembru. Inače, njen posljednji album na engleskom jeziku bio je "Loved Me Back to Life" iz 2013. godine.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...