Muzika
37

Časna sestra pjevala "Girl just want to have fun" i ponovo oduševila žiri i publiku

Klix.ba
Cristina, časna sestra iz Sicilije koja je prošlog mjeseca očarala svijet svojom izvedbom "No one" od Alicie Keys, ovoga puta je u muzičkom showu nastupila sa pjesmom "Girl just want to have fun", pjevačice Cyndi Lauper.

Pojavivši se u srijedu na reality showu The Voice, Cristina Scuccia, poznata kao "Sestra Cristina" ponovo je oduševila sve ispred malih ekrana u "borbi" sa svojom suparnicom Lunom Palumbo.

Iako je odabir pjesme pomalo neobičan za časnu sestru, 25-godišnjakinja sigurno nije bila u dilemi dok je izvodila ovaj klasik iz 80-ih.

Nakon nastupa, suci su ocijenili njen nastup. Raffaela Carra je pohvalila njenu neiscrpnu energiju. Tesktopisac Noemi je posebno izdvojila "duhovnu dimenziju" koju je časna sestra unijela u takmičenje.

Nakon toga, mentor obje takmičarke, italijanski reper J-Ax, trebao je odabrati koja će od njih dvije ići u dalje takmičenju.

"Cristina ima dar kojim širi radost dok pjeva. To sam uočio promatrajući žiri i publiku. Zaista mi je žao, ali moram pustiti sestru Cristinu dalje", izjavio je mentor.

Do četvrtka poslijepodne, video je imao već preko 220.000 pregleda na YouTubeu.