Muzika
0

Bruni: "Ja sam dijete unatoč mojih četrdeset godina i trideset ljubavnika"

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
"Ti si moja droga, smrtonosnija od afganistanskog heroina, opasnija od kolumbijskog kokaina. Moj muškarac, smotat ću te i zapaliti", pjeva, između ostalog, Carla Bruni na svom novom albumu. Pjesma čije stihove ste upravo pročitali posvećena je njezinu suprugu, francuskom predsjedniku Nicolasu Sarkozyju

Album "Comme si de rien n'était" (Kao da se ništa nije dogodilo), koji izlazi 21. srpnja, preslušao je novinar dnevnika Le Figaro, koji ga naziva najočekivanijim francuskim albumom u posljednjih nekoliko desetljeća.

Dokaz da je Bruni, nakon tridesetak ljubavnika među kojima su Mick Jagger, Eric Clapton, Donald Trump i Kevin Costner, uplovila u mirnu luku, trebao bi biti prvi singl "L'Amourese" ("Zaljubljena žena").

No neki od stihova pokazuju da ova atraktivna talijanska manekenka još uvijek ne želi odrasti: "Ja sam dijete, unatoč mojih četrdeset godina i trideset ljubavnika", pjeva Bruni.

Jedina obrada na albumu, ona Dylanove "You Belong To Me", donosi pomalo izmijenjen tekst koji očito referira na vezu Bruni sa Sarkozyjem, pa se tako spominje i prošlogodišnji posjet piramidama u Jordanu.

Treći album Carle Bruni Figaro ocjenjuje "uspješnim spojem šansona i razigranih šezdesetih", te dodaje da je zvuk "manje Amerika, više Francuska, više Beatles".

Ipak, Bruni je u nedavnom razgovoru za magazin People rekla kako "kritičare zbunjuje činjenica da je predsjednikova žena", te priznala da je brine što doživljaj albuma neće biti samo glazbeni.

Prema posljednjem istraživanju, 64 posto Francuza smatra da se Bruni dobro snalazi u ulozi prve dame, dok je potpora Sarkozyju kao premijeru porasla sa 30 na nešto više od 40 posto.