Brown Sugar RnB ove subote na snijegu na Bjelašnici, a zatim u sarajevskom klubu Trezor

Klix.ba
19.2.2019. u 11:06
75
5
Brown Sugar RnB ove subote na snijegu na Bjelašnici, a zatim u sarajevskom klubu Trezor
75
Brown Sugar RnB ove subote na snijegu na Bjelašnici, a zatim u sarajevskom klubu Trezor
Nakon spektakularnog specijalnog izdanja u sarajevskom Domu Mladih serijal zabava Brown Sugar RnB stekao je reputaciju jednog od najkvalitetnih RnB i hip hop događaja u regiji.
Ove subote dvojac dolazi na snijeg na otvorenu scenu u sklopu Red Bull Home Run takmičenja na Bjelašnici, a već u noćnim satima istog dana sele se u klub Trezor u Sarajevu. Merakoon i DJ Soul, vrijedni dvojac iz Fm Jama otkriva nam planove za naredni period.

"Već u subotu, 23. februara, pozivamo sve na dvostruko izdanje Brown Sugar RnB-a, i to na Bjelašnici i u Sarajevu. Od 15 sati zagrijavamo ekipu za prvi Red Bull Home Run na Bjelašnici. Ovo takmičenje je jedan od najzabavnijih događaja na snijegu u BiH i drago nam je da smo ove godine prisutni sa prvim open air izdanjem Brown Sugar RnB-a. Pobrinut ćemo se da druženje bude na vrhunskom nivou, i pozivamo sve ljubitelje dobre zabave, sporta i muzike da se prijave na Red Bull Home Run, i ostanu sa nama na afterpartyju u Winterhani uz dobar RnB i hip hop",izjavio je Merakoon.Iste noći Brown Sugar RnB se nastavlja u sarajevskom klubu Trezor sa početkom najavljenim za 22 sata i trajanjem do duboko u noć. Time će se završiti i februarska izdanja Brown Sugar RnB-a, ali ekipa je već ranije najavila da u ovoj godini možemo očekivati brojna izdanja ovog serijala, na raznim lokacijama u BiH.

"Trenutno u pripremi imamo više od 10 evenata raspoređenih u razne gradove. Pored Sarajeva i Tuzle gdje održavamo redovna izdanja, sigurno ćemo posjetiti i Mostar i Banja Luku. Neka od ovih izdanja će ponovo biti specijalna, u organizaciji Red Bull Music, što znači da se priprema vrhunska produkcija i perfektni ugođaj za posjetitelje. Pored Bjelašnice, uskoro se može očekivati još zimskog druženja na otvorenom, a na ljeto stiže nekoliko velikih open air događaja koji će razdrmati gradove u kojima se održavaju. Veselimo se činjenici da imamo priliku obogatiti klupsku scenu BiH, i da je Brown Sugar RnB postao njen važan faktor. U narednom periodu ćemo opravdati svo povjerenje publike, i ponuditi mnoga dešavanja koja ostaju u pamćenju", rekao nam je DJ Soul, ipak ne otkrivajući sve detalje.

Po svemu sudeći, RnB i hip hop publika u BiH ima se čemu veseliti u narednom periodu, a Brown Sugar RnB ekipa daje naslutiti da želi ostati na samom vrhu i donijeti nam još fantastičnih dešavanja. Već ovog vikenda uz dvostruko izdanje na Bjelašnici i u klubu Trezor, prva je prilika za sve zaljubljenike RnB zvuka da uživaju u nastupima ovog vrhunskog DJ dvojca.

Red Bull Home Run na Bjelašnici će pored Brown Sugar RnB zabave imati i utrku za skijaše i za bordere. Prijave na dan eventa su moguće u prostoru Winterhane od 12 sati u subotu, a Brown Sugar RnB počinje u 15 sati, također u prostoru Winterhana. Više informacija o prijavama može se pronaći ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: